Pressmeddelande

Ny handelsplats och sökmotor för Sveriges företag

Under hösten har en ny handelsplats och sökmotor för Sveriges företag lanserats på nätet. Webbplatsen heter extraorder.se. Där kan du kostnadsfritt söka efter varor och tjänster hos över 1,3 miljoner aktiva företag. Göra trygga och säkra affärer genom att kolla upp hur företagen har blivit bedömda, betygsatta och rankade, allt baserat på riktiga affärer.

De flesta gör helst affärer med företag och personer man känner och har förtroende för. Känner du inte till någon själv, så ber du om tips och rekommendationer från personer i din omgivning som du litar på, allt för att undvika raden av mer eller mindre seriösa aktörer.

– Ibland går man dock emot sitt sunda förnuft och vilseleds av mördande reklam och orealistiskt låga priser. Utbudet av tjänstvilliga företag är ju enormt och vi har säkert alla ställt oss frågorna, - Vem ska jag lita på? och - Hur kunde det bli så här? säger en av webbplatsens grundare, Anders Lagerqvist från Kungsbacka.

Trygga och säkra affärer
Många bluffar i dag och köper sig en högre ranking på sökmotorerna. Men rankingen på eXtraorder bygger på riktiga och genomförda affärer och efter hur många poäng företaget fått av kunder och leverantörer vid tidigare affärer.

– Genom vårt unika rejtingsystem kan företagen visa upp att de är solida och stabila. Här finns inga möjligheter till bluffpoäng utan poängen speglar parametrar som service, leveranstid, kvalitet, allmänt intryck och betalningsförmåga. Så för att rankas högt gäller det med andra ord att vara en proffsig leverantör och god betalare och det går inte att leva på gamla meriter eller luftslott.

För handelsplatsen finns en rad tjänster och fler är inplanerade. Som medlemsföretag får du färsk kreditupplysning och en egen virtuell plattform med klickbara länkar till din hemsida, webbshopp, social medier, förenings- eller medlemstillhörigheter . Du får också ett trygghetsmärke som du kan lägga på din hemsida, som visar din aktuella status i eXtraorder och som förbättrar din placering på Google.

Totaltvätt i Kungsbacka är medlem i eXtraorder – Vi fick två förfrågningar direkt när vi blev medlemmar. Nu är det lätt för kunderna att hitta oss och beställa våra tjänster medan vi är ute och arbetar, säger Daniel Sjöstedt på Totaltvätt. För mer information, kontakta:

Anders Lagerqvist: mobil nr 0704-80 33 73 eller mail anders@gbgbrand.se

Referenslänk www.extraorder.se