eXtra reportage


Xolution Knäck nöten – vinn t-shirten
Det här är formeln för ett bättre resultat. Vi tycker det är viktigt att se bra ut, men det skall också fungera. Alltså god design. Eller – snygg funktion – om du så vill. Sen gäller bara sunt förnuft och en nypa glädje för att få ett positivt varumärke som skapar mer kulor, både före och efter julen. Tror du att du har svaret på formeln :)TM=SEK2 så maila lösningen till info@xolution.se och du har chans i utlottningen av 5 t-shirts. Deadline nyårsafton. Resultatet visar vi på vår Facebooksida – http://www.facebook.com/XolutionDesignbyra. God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Xolution Designbyrå.


Till Xolution >>
Gullvinger Bygg Gullvinger - byggare med många utmärkelser
I årets gazellföretag som utses av Dagens Industri blev Gullvinger Bygg 1:a i Kungsbacka 2011 och 2:a i Halland 2012. Dessutom har de blivit nominerade till Ernst & Young's Entrepreneur Of The Year 2012. Då undrar man naturligtvis vad som skiljer Gullvinger från andra byggföretag.
"Vi vill vara ett stort konkurrenskraftigt företag, men ändå ge våra kunder en personlig kontakt, så vi vet att våra kunder blir nöjda" säger Paul Björk som är VD. "Det handlar om att ha de bästa medarbetarna och ett stort engagemang."


Till GullvingerBygg >>


Bengt Larsson FastighetsförmedlingMäklaren som skapar klimatsmarta hus
Bengt Larsson Fastighetsförmedling är en mäklare som är ansluten till ERA. Men Bengt Larsson inte bara förmedlar hus - han hjälper också till att installera solceller och solfångare. Resultatet blir klimatsmarta hus som dessutom ger lägre energikostnad och en högre värdering vid en eventuell försäljning.

Till Bengt Larsson Fastighetsförmedling >>
Mrs Curlies Mrs Curlie's
Mrs Curlie's har specialicerat sig på exklusivt godis. Det är gammaldags engelsk fudge och unika marshmallows från Belgien. Nytt för i år är chailatte och chokladdrycker med figurer och marshmallows. Mrs Curlie's produkter finns att köpa i deras webbshop och de kommer att finnas bl.a. på Lisebergs julmarknad.


Till Mrs Curlie's sida >>Body Mind soul Body Mind Soul
Body Mind Soul har massor av produkter som man kan ge till den som redan har det mesta. Det finns kryddor, oljor, teer, choklad och mycket mer. Varorna är exklusiva, håller hög kvalitet blir en mycket uppskattad julpresent.


Till Body Mind Soul's sida >>

Printforce trycker allt man behöver
Daniel och Helene på TotaltvättPrintforce är ett tryckeri som startade 1 jan 2012 under en tid när många tryckerier hade svårigheter att överleva. Ägaren, Lars Jönsson, som har jobbat i tryckeribranschen nästan sedan Gutenberg, har ändå lyckats bra och man har fullt upp att göra hela tiden. Anledningen är en kombination av bra personal, rätt utrustning och effektiva rutiner. Printforce trycker allt från visitkort och etiketter till bildekor och stora skyltar. Printforce finns i Kungsbacka, men med modern kommunikation och webbshop kan man utföra uppdrag för kunder i hela Sverige.

Till Printforce's sida >>
Totaltvätt tvättar och målar tak
Daniel och Helene på TotaltvättTotaltvätt är ett företag i Kungsbacka som har specialicerat sig på att tvätta tak och fasader, men man gör även andra uppgifter som färgborttagning och sanering. Arbetet utförs med hetvattentvätt och miljövänliga produkter. Det finns hur många hus som helst som har behov av att se över sina tak. Nu när frosten kommer innebär mossbeväxning att det samlas fukt på taket som sedan kan förstöra takpannorna när det blir minusgrader. Genom att måla sitt tak får husägaren inte bara ett snyggare hus. Man förlänger livslängen på taket och minskar behovet av underhåll i framtiden.

"Vi fick två förfrågningar direkt när vi blev medlemmar i eXtraorder. Nu är det lätt för kunderna att hitta oss och beställa våra tjänster medan vi är ute och arbetar", säger Daniel Sjöstedt på Totaltvätt, som driver företaget tillsammans med Helene Lindquist.


Till Totaltvätt's sida >>